Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Кайт Liquid Force WoW V2 8m2

Нов продукт

WoW V2 8m2

Кайт, който ви дава пълно удоволствие от спускането по вълни и едновременно с това да извлечете максимума от фрирайд карането. Неговата конструкция позволява сериозен дрифт по вятъра, както и експлозивни скокове с голям хенгтайм. Много удобна квадратура с незабавен отговор на командите.

Повече детайли

Техническо описание

ВидХвърчила

Повече информация

Много добри характеристики за качване срещу вятъра, както и за спускане по вятъра и за райдване на вълни.

Подсилен на всички критични точки, Max-flow система за по-лесно помпане и изпускане на кайта. EVA протектори на местата при които контактува със земята. Намален челен ръб за по-малко съпротивление и динамично поведение за бърза реакция при подаване на команда.

Кайтът е изключително лек, лесно излита от водата. Поради ниското си тегло, дори при много слаб вятър стои стабилно във въздуха. Умален челен ръб, което го прави маневрен и бърз, отговарящ своемвременно на всяка команда. Изключително лесен за управление. Матералът е много лек и супер здрав. Челния ръб и стрътовете са подсилени с протектори на критичните места. Голяма Max Flow клапа за бързо надуване и спускане на кайта. Челният ръб и стрътовете се надуват и изпускат от 1 място. Клапа, която се отваря при силен удар и изпуска въздух, за да не се спука кайта. Формата на челния ръб го прави много лесен за излитане от водата при слаб вятър. Кайтът се държи стабилно в целия диапазон на дипауъра.

Модел който излезе 2016 година и веднага спечели награда "Продукт на годината". V3 е още по-бърз уейв кайт и много по-добри характеристики. Поради специфичната си конструкция той се движи ниско и много трудно може да бъде застигнат при спускане по вълни

Осигурява плавна и равномерна тяга. Лесно излита, лек на бара. Работи добре в цялата зона. Много лек и маневрен. Осигурява ви прецизността и свободата, от която имате нужда, да се позиционирате точно където искате, без да мислите за кайта. Осигурява отлична и равномерна тяга за скокове и меко приземяване, както и дълъг hang time. Много добри характеристики за качване срещу вятъра, както и за спускане по вятъра и райдване на вълни.

Директен контакт и незабавен отговор на командите. Бърз в целия ветрови прозорец, като в долната част има най-малко тяга, докато в горната силата му е експлозивна.

Поради конструкцията си трудно може да бъде застигнат при спускане по вълни.

В същата категория има още 30 продукта: