Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Кайт Liquid Force Solo V3 17.5m2

Нов продукт

Кайт Solo V3 17.5m2.

Компактен и лек модел. Идеален за хидрофоил, бърз и мощен, подходящ за изключително слаб вятър.

Последната системата с един тънък стрът се държи стабилно при лек вятър и така увеличава долната граница на диапазона в който може да се кара. Олекотена конструкция, специално създадена за да може кайтът да остава във въздуха, дори и при съвсем слаб вятър.

Повече детайли

Техническо описание

ВидХвърчила

Повече информация

Кайтът е изключително лек и лесно излита от водата. Подсилен на критичните точки. Поради ниското си тегло, дори при много слаб вятър стои стабилно във въздуха.

Умален челен ръб, което го прави маневрен и бърз, отговарящ своемвременно на всяка команда. Изключително лесен за управление. Матералът е много лек и супер здрав. Челния ръб и стрътовете са подсилени с протектори на критичните места.

Голяма Max Flow клапа за бързо надуване и спускане на кайта. Челният ръб и стрътовете се надуват и изпускат от 1 място. Клапа, която се отваря при силен удар и изпуска въздух, за да не се спука кайта. Формата на челния ръб го прави много лесен за излитане от водата при слаб вятър. Кайтът се държи стабилно в целия диапазон на дипауъра. Осигурява плавна и равномерна тяга. Лесно излита, лек на бара. Работи добре в цялата зона. Много лек и маневрен. Осигурява ви прецизността и свободата, от която имате нужда, да се позиционирате точно където искате, без да мислите за кайта. Осигурява отлична и равномерна тяга за скокове и меко приземяване, както и дълъг hang time.

Много добри характеристики за качване срещу вятъра, както и за спускане по вятъра и райдване на вълни. Използвани са нови, максимално леки материали, без да се губи от здравината на кайта. По-лек и по-ефективен, този кайт прави бързи завои, бързи маневри и се движи бързо във ветровия прозорец. Намален челен ръб за по-малко съпротивление и динамично поведение за бърза реакция при подаване на команда. Изключително добро поведение при силен вятър.

Max-flow система за по-лесно помпане и изпускане на кайта. EVA протектори на местата при които контактува със земята.

В същата категория има още 30 продукта: