Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Промоции

Нови продукти

Кайт (Кайтсърф)

Кайт дъски, крила, трапци и аксесоари. Помпа, хвърчила за кайтсърф, страпове, лиш, бар с 4/5 линии, калъфи за кайтборд и финки

Кайт (Кайтсърф) Съдържа 94 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 94 артикула
 • Резервна катарама за трапец Liquid Force Cam Clamp. Цвят: Черен

 • Liquid Force Coffin Roller Black. Комбиниран калъф за кайт екипировка, с размери 148см х 48см х 24см. Побира две дъски до 150 см, до три кайта, плюс трапци, барове и аксесоари. PVC маркер за име, подсилени дръжки, стандартни колелца. Подсилен и плътен вътрешен протектор за предпазване на оборудването при превоз. Тегло: 340гр.

  Намалена цена!
 • Комбиниран калъф за кайт екипировка Liquid Force Go kite golf bag. Комбиниран калъф за кайт, ски и сноуборд или уейкборд екипировка, за пътуване, с размери 143см х 36см х 25см. Направен е във вид на Golf bag, с цел спестяване на летищни такси. Снабден е с подсилени дръжки и колелца.

 • Трапец Liquid Force Solo V2. Максимално олекотена конструкция с еднопластова EVA пяна и минимална абсорбция на вода. Изработен от високотехнологични материали. Изключително лек, удобен и лесен за използване. Коланчета за настройка, система за закачане на осигурителният лиш. Система за бързо откачане и заключване. Предпазна плочка зад куката.

 • Трапец Liquid Force Supreme Grey. Подсилена външна и вътрешна конструкция, коланчета за настройка, система за закачане на осигурителният лиш. Система за бързо откачане и заключване. Предпазна плочка зад куката. Олекотена пяна и меки кантове за по-голям комфорт. Възможност за откачане и на осигурителната система на кайта, ако се наложи. Вграден нож.

 • Ветромер Anemometer Compact. Измерва температурата на въздуха в Целзий и Фаренхайт. Измерва силата на вятъра в м/с, км/ч, буфори, мили/ч, възли. Влагоустойчив. Показва силата на пиковите пориви, както и моментната сила на вятъра. Осветление на дисплея с автоматично изключване.

  Намалена цена!
 • Liquid Force NV V9 10.5m2 Олекотена конструкция с по-малки на диаметър челен ръб и struts. Така е постигнато увеличаване на долната граница на ветровият диапазон и по-висока скорост при маневри. Подсилен на всички критични места, NV е подходящ и за екстремно силен вятър. Подобрен drift и по-добро представяне на вълни.

 • Кайт Liquid Force NV V9 15m2 Олекотена конструкция с по-малки на диаметър челен ръб и struts. Така е постигнато увеличаване на долната граница на ветровият диапазон и по-висока скорост при маневри. Подсилен на всички критични места, NV е подходящ и за екстремно силен вятър. Подобрен drift и по-добро представяне на вълни.

 • WoW V3 7.0m2 е бърз уейврайдинг кайт с уникален drift и много добри характеристики и за фрирайд. Поради специфичната си конструкция той остава винаги отпред и много трудно може да бъде застигнат при спускане по вълни. Директен контакт и незабавен отговор на командите. Бърз в целия ветрови прозорец. Силен drift и намалена тяга в долната част на работния...

 • Страпове, дръжка и падове Liquid Force Pro White. Комплект регулируеми страпове, дръжка и падове Liquid Force Pro за кайт дъска. Изключително удобни падове с 3 приставки за различна твърдост на приземяването- за меко, средно и твърдо приземяване. Регулируемото прилягане на падовете към индивидуалният профил на всеки е върховна точка на комфорта при каране. 

  Намалена цена!
 • Liquid Force WoW 9.0m2 WoW е бърз уейврайдинг кайт с уникален drift и много добри характеристики и за фрирайд. Поради специфичната си конструкция той остава винаги отпред и много трудно може да бъде застигнат при спускане по вълни.  Директен контакт и незабавен отговор на командите. Бърз в целия ветрови прозорец. Подсилен на всички критични места, WoW е...

  Намалена цена!
 • Liquid Force WoW 8.0m2 WoW е бърз уейврайдинг кайт с уникален drift и много добри характеристики и за фрирайд. Поради специфичната си конструкция той остава винаги отпред и много трудно може да бъде застигнат при спускане по вълни.  Директен контакт и незабавен отговор на командите. Бърз в целия ветрови прозорец. Подсилен на всички критични места, WoW е...

  Намалена цена!
Показване на 1 - 12 от 94 артикула
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки