You cannot place a new order from your country. You can contact us via the contact form for more details. United States

Каталог

Производител

Нови продукти

Зимни шапки

Зимни шапки. Плетени, поларени, спортни и спортно-елегантни варианти. Страхотни цветови комбинации за всеки вкус. Ветроустойчиви модели с двуслойна структура. Детски шапки.

Зимни шапки Съдържа 51 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 51 артикула
 • Шапка Relax Laura Purple melange, pink. Изключително топла и мека шапка. Произведена в красив и елегантен дизайн. Анатомичната форма на шапката се адаптира много добре към главата и косата. Направена е от акрил, което я прави много по-лесна за поддържане, тъй като не се свива и в сравнение с други материи, така че запазва първоначалната си мекота. Шапката...

 • Шапка Relax Strato Grey Изключително топла и мека шапка. Произведена в изчистен дизайн. Анатомичната форма на шапката се адаптира много добре към главата и косата. Направена е от акрил, което я прави много по-лесна за поддържане, тъй като не се свива и в сравнение с други материи, така че запазва първоначалната си мекота. Шапката се предлага в един...

 • Шапка Alpine Pro Hilarge Шапката е топла и плетена. Има анатомична форма. Подходяща е както за зимни спортове, така и за ежедневието. Състав: 100% Акрил

 • Шапка Hannah Titus Mykonos blue Изчистен дизайн, направена от 100% акрил, материал който се поддържа лесно и запазва дълго структурата и цветовете си. Цялата вътрешна част е направена от мек и топъл полар. Шапката Titus е с анатомична форма и е се предлага в един универсален размер. Подходяща е както за ски, сноуборд и туризъм, така и за ежедневна...

 • Шапка Hannah Spin Mosaic blue Мъжката шапка Hannah Spin е отличен спътник на пистата, както и в града. Формата на шапката се адаптира много добре към главата и косата. Направена е от 100% акрил, който има структура, подобна на вълна. Много по-лесно се поддържа, тъй като не се свива и в сравнение с други материи, така че запазва първоначалната си мекота.

 • Шапка Hannah Ishia Cabaret/cherries jubille Топла, мека и удобна, шапката Ishia е в модерен стил и разчупен дизайн. Различава се с анатомична форма и ластик, който спомага да не се изхлузва от главата когато сте на пистата. От вътрешната страна има поларена лента, която покрива ушите и челото, което я прави идеален избор за студените, зимни дни.

 • Шапка GUL Softshell Beanie Много топла шапка с полар отвътре, а в горната част Softshell материя, която не пропуска вятър и вода.

 • Шапка GUL Neoprene Beanie 3mm. Неопреновата шапка пази главата топла. Thermospan материята осигурява максимална топлина. Външната материя предпазва от охлаждането на вятъра. Един стандартен размер.

 • Шапка Hannah Spin Midnight navy Мъжката шапка Hannah Spin е отличен спътник на пистата, както и в града. Формата на шапката се адаптира много добре към главата и косата. Направена е от 100% акрил, който има структура, подобна на вълна. Много по-лесно се поддържа, тъй като не се свива и в сравнение с други материи, така че запазва първоначалната си мекота.

 • Шапка Hannah Titus Poseidon Изчистен дизайн, направена от 100% акрил, материал който се поддържа лесно и запазва дълго структурата и цветовете си. Цялата вътрешна част е направена от мек и топъл полар. Шапката Titus е с анатомична форма и е се предлага в един универсален размер. Подходяща е както за ски, сноуборд и туризъм, така и за ежедневна употреба в...

 • Шапка Hannah Spin Anthracite Мъжката шапка Hannah Spin е отличен спътник на пистата, както и в града. Формата на шапката се адаптира много добре към главата и косата. Направена е от 100% акрил, който има структура, подобна на вълна. Много по-лесно се поддържа, тъй като не се свива и в сравнение с други материи, така че запазва първоначалната си мекота.

 • Шапка Hannah Spock Anthracite Мъжката шапка Hannah Spock е отличен спътник на пистата, както и в града. Формата на шапката се адаптира много добре към главата и косата. Направена е от 100% акрил, който има структура, подобна на вълна. Много по-лесно се поддържа, тъй като не се свива и в сравнение с други материи, така че запазва първоначалната си мекота.

Показване на 1 - 12 от 51 артикула