Филтър

Нови продукти

Зимни шапки

Зимни шапки.

Плетени, поларени, спортни и спортно-елегантни варианти. Страхотни цветови комбинации за всеки вкус. Ветроустойчиви модели с двуслойна структура. Детски шапки.

Зимни шапки Съдържа 60 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 60 артикула
 • 35 лв

  Зимна, много обемна, плетена шапка Steffi - бяла. Мека и приятна на допир материя, покрити уши, страхотен дизайн. Вътрешна обемна подплата, осигуряваща комфорт и топлина.

  35 лв
 • 35 лв

  Плетена, много обемна, зимна шапка Steffi - цвят черен. Мека и приятна на допир материя, покрити уши, страхотен дизайн. Вътрешна пухкава подплата, осигуряваща комфорт и топлина.

  35 лв
 • 25 лв

  Плетена зимна шапка с козирка, без пискюл Alpine Pro Yuma Дишаща, еластична и топла шапка с анатомична форма с удължение за ушите. Полар от вътрешната страна.

  25 лв
 • 35 лв

  Плетена шапка Relax Laura Purple melange, pink. Топла, обемна и мека шапка в красив и елегантен дизайн. Анатомичната и форма се адаптира много добре към главата. Направена е от акрил, което я прави много по-лесна за поддържане, тъй като не се свива и в сравнение с други материи, така че запазва първоначалната си мекота.

  35 лв
 • 28 лв

  Мъжка зимна шапка Hannah Spin Steel grey с изчистен дизайн, в неутрален сив цвят, който може да се съчетае с всеки тон на облеклото. Формата на шапката се адаптира много добре към главата и косата. Направена от акрил, има структура, подобна на вълна. Много по-лесно се поддържа, тъй като не се свива в сравнение с други материи, така че запазва...

  28 лв
 • 28 лв

  Зимна шапка Hannah Spin Anthracite 2 с изчистен дизайн, в неутрален черен цвят, който може да се съчетае с всеки тон на облеклото. Направена от акрил, има структура, подобна на вълна. Много по-лесно се поддържа, тъй като не се свива в сравнение с други материи, така че запазва първоначалната си мекота.

  28 лв
 • 25 лв

  Зимна мъжка шапка Alpine Pro Cerm 602 Шапката е топла, без пискюл, става и за ползване с каска. Има анатомична форма. Подходяща е както за зимни спортове, така и за ежедневието. Изчистен дизайн  с оранжеви ивици. Състав: 100% Акрил

  25 лв
 • 21 лв

  Качулка - бяла Използваният материал е от специална материя, която има термо ефект, като едновременно с това позволява на кожата да диша, поддържа температурата на главата и елиминира изпотяването много бързо. Материята е много еластична, обработена антибактериално, а вътрешната страна е от микро полар. Материал: 95% полиамид, 5% еластан, 185 гр./кв.м.

  21 лв
 • 21 лв

  Качулка - черна Използваният материал е от специална материя с термо ефект, като едновременно с това позволява на кожата да диша, поддържа температурата на главата и елиминира изпотяването много бързо. Материята е много еластична, обработена антибактериално, а вътрешната страна е от микро полар. Материал: 95% полиамид, 5% еластан, 185 гр./кв.м.

  21 лв
 • 35 лв

  Дамската шапка Hannah Tez е отличен спътник на пистата, както и в града. Анатомичната форма на шапката се адаптира много добре към главата и косата. Направена е от 100% акрил, който има структура, подобна на вълна. Много по-лесно се поддържа, тъй като не се свива и в сравнение с други материи, така че запазва първоначалната си мекота. Шапката се предлага...

  35 лв
 • 25 лв

  Зимна мъжка шапка Alpine Pro Cerm 674 Шапката е топла, мека с изчистен дизайн в синята гама. Без пискюл така, че да може да се ползва и с каска. Има анатомична форма. Подходяща е както за зимни спортове, така и за ежедневието. Състав: 100% Акрил

  25 лв
 • 35 лв

  Дамската шапка Hannah Lana с голям пискюл е отличен спътник на пистата, както и в града. Анатомичната форма на шапката се адаптира много добре към главата и косата. Направена е от комбинацията от акрил и полиестер, което я прави много по-лесна за поддържане, тъй като не се свива и в сравнение с други материи, така че запазва първоначалната си мекота....

  35 лв
Показване на 1 - 12 от 60 артикула