Уиндсърф WindFoil дъска Goya Airbolt Pro

Нов продукт

WindFoil дъска Goya Airbolt Pro

Гамата Airbolt е идеалното решение за всеки уиндсърфист, който иска да увеличи времето си на вода. Уиндсърф фойлът открива съвсем нови възможности на каране и забавление. Благодарение на него няма да пропуснете и по-слабите дни.

Повече детайли

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВидДъски

Повече информация

Ключовата характеристика на Airbolt Pro идва от мястото на мачтата. За разлика от повечето дъски, тук мачтата е изнесена малко по-назад, трака на фойла по-напред, постигайки директно управление и бърза реакция на оборудването.

Възможност за каране на много по-малки платна при една и съща сила на вятъра. По-големите размери са лесни за учене, докато по-малките размери осигуряват маневреността и динамичната реакция, които бихте очаквали от екипировката.

Дължината и ширината на дъските са проектирани да осигурят стабилна и пъргава платформа. Достатъчно стабилна за да можете да карате без усилие при леки ветрове и достатъчно лека, за да намалите люлеенето при излизане над водата.

Формата на дъното е от решаващо значение за всяка фойл дъска. При Airbolt, то е проектирано така, че да оттласне дъската обратно във въздуха, при неволни докосвания на водата. Задната част е изрязана и с повече обем за по-лесно изглисиране на слаб вятър.

Позициите на страповете предлагат много възможности за настройка в зависимост от нивото, теглото ви, стила и условията на каране.

Pro Full Carbon Deck Construction.

105: Track Boxes (2x US box)
120, 155: Track Boxes (2x US box) & Deep Tuttle Box

Размери в литри: 105, 120, 155

Path: > > > Уиндсърф WindFoil дъска Goya Airbolt Pro

В същата категория има още 16 продукта: