Уиндсърф WindFoil дъска Goya Airbolt Pro

Нов продукт

WindFoil дъска Goya Airbolt Pro

Гамата Airbolt е идеалното решение за всеки уиндсърфист, който иска да увеличи времето си на вода. Уиндсърф фойлът открива съвсем нови възможности на каране и забавление. Благодарение на него няма да пропуснете и по-слабите дни.

Възможност за каране на много по-малки платна при една и съща сила на вятъра. По-големите размери са лесни за учене, докато по-малките размери осигуряват маневреността и динамичната реакция, които бихте очаквали от екипировката.

Повече детайли

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВидДъски

Повече информация

Ключовата характеристика на Airbolt Pro идва от мястото на мачтата. За разлика от повечето дъски, тук мачтата е изнесена малко по-назад, трака на фойла по-напред, постигайки директно управление и бърза реакция на оборудването.

Дължината и ширината на дъските са проектирани да осигурят стабилна и пъргава платформа. Достатъчно стабилна за да можете да карате без усилие при леки ветрове и достатъчно лека, за да намалите люлеенето при излизане над водата.

Формата на дъното е от решаващо значение за всяка фойл дъска. При Airbolt, то е проектирано така, че да оттласне дъската обратно във въздуха, при неволни докосвания на водата. Задната част е изрязана и с повече обем за по-лесно изглисиране на слаб вятър.

Позициите на страповете предлагат много възможности за настройка в зависимост от нивото, теглото ви, стила и условията на каране.

Pro Full Carbon Deck Construction.

90, 105: Track Boxes (2x US box)
120, 135, 155: Track Boxes (2x US box) & Deep Tuttle Box

Path: > > > Уиндсърф WindFoil дъска Goya Airbolt Pro

В същата категория има още 18 продукта: