Уиндсърф дъска Goya Proton Pro IV

Нов продукт

Race дъска Goya Proton Pro IV

Новата, изключително насочена към скорост слаломна дъска се предлага в четири размера, 97, 112, 118 и 137 литра, всеки от тях внимателно адаптиран към определени условия на ползване.

Повече детайли

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВидДъски

Повече информация

Новостите включват компактност и по-баланcирано обтичане при 97 и 118, доближавайки го до по-големите си събратя. V-образното дъно и комфортна "палуба", подобрени падове при всички модели и специфични индивидуални доработки при всеки размер поотделно.

97 е нова, много добре балансирана и напълно преработена малка слаломна дъска за силен вятър. Проектирана е да бъде бърза и удобна дъска за състезания по слалом и каране на скорост и дълги разстояния. С новата си елегантна линия и малко по-малката си дължина, тя стана по-удобна и по-лесна за каране. Извивката е преработена и е увеличена, а носа е по-нисък и изтънен за по-малко съпротивление, когато е на скорост. В допълнение дебелината на дъската е изравнена и с малко по-малка дълбочина на вдлъбнатата част за базата. Изтънената задна част на дъската се усеща много по-естествено под краката ви. С целия този допълнителен комфорт, дъното има малко по-малко V от миналогодишният модел, за да се увеличи още скоростта на движение. Tuttle Box.

112 е базиран на много конкурентния 117 от миналата година и е изключително удобен за каране. Обхватът на вятъра е увеличен поради по-дълбоките изрези при финката, които правят дъската много лесна за управление при по-силен вятър и ѝ дават мощност при по-слаб. Ниската позиция на основата на мачтата я правят изключителна за работа, когато условията излезнат извън комфортната зона.

118 е изцяло променена средноголяма дъска в гамата. Тя се движи особено добре в широк диапазон на ветрови условия, много добре пасва на платна от 6,6 до 8,6. Задната част е малко по-тънка за повече контрол и ускоряване на движението. Изрезите са по-напред, осигурявайки по-добро освобождаване.

137 е базиран на супер бързия модел от миналата година. Този размер получи значителни актуализации на дъното и изрезите около финката, което го направи по-добър и има малко повече мощност, особено при по-слаб вятър. Дъното се отличава с леко отворен V профил и заедно с променените изрези правят дъската по-лесно управлявана в завоите.

112, 118 и 137 идват с Deep Tuttle Box и ca фойл съвместими.

Размери в литри: 97, 112, 118, 137

Path: > > > Уиндсърф дъска Goya Proton Pro IV

В същата категория има още 18 продукта: