Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Филтър

Производител

Нови продукти

Уиндсърф дъски

Дъски за уиндсърф и SUP (падъл борд)

Exocet, Quatro, Lorch, F2 Goya и други производители. Високотехнологични модели от карбон и бамбук, варианти с 1, 2, 3 и 4 финки.

Уиндсърф дъски Съдържа 9 продукта.

Показване на 1 - 9 от 9 артикула
 • Уиндсърф дъска Exocet Nano 155L Диапазон на покритие на дъската: фрирайд Дължина: 255см Широчина: 77см

  Намалена цена!
 • Exocet RF Foil Volume: 135L, 160L. Не е включена финка / фоил. Диапазон на покритие на дъската: рейс, слалом, хидрофойл.Тази дъска е създадена специално за каране на хидрофоил. Формата на носа е оформена така, че да не се губи скорост при случайно допиране на водата.

 • Концепцията е може би най-иновативната при уиндсърф дъските Изцяло създадена за хората, които карат сърф през лятната си отпуска или просто за забавление. Този модел се отличава с меко, комфортно EVA покритие, може да се добави и система за лесно пренасяне (патентовани вградени колелца). Link са оборудвани с прибиращ се шверт и нормална финка в задната...

  Намалена цена!
 • Exocet Nano 105 Диапазон на покритие на дъската: фрирайд Обем 105 литра, дължина 245см, ширина 65см, размер на финката и бокс - 32см power box, обхват на платната: 4.5 – 7.5 квадрата.

 • Exocet X-WaveVolume 73L, 85L, 93L, 101L, 111L, 129L X-Wave е предвиден, както за малки евровълни, така и за класически океански вълни. Маневрен, скоростен и стабилен във въздуха Exocet X-Wave е идеален за променлив вятър и сайдшор условия. Новата финка е специално разработена да държи дъската стабилно при висока скорост.

 • Уиндсърф дъска Exocet U-Surf Volume 68L, 76L, 86L. Ултра лека, компактна, комфортна, пълен контрол, изключително бързо излиза на глисаж, стабилност във въздуха – това са основните характеристики на новия U-Surf. В комплекта са включени 3 финки и налъми. Диапазон на покритие на дъската: уейв.

 • Уиндсърф дъска Exocet Cross Pro В комплекта са включени финка и налъми. Диапазон на покритие на дъската: предимно фристайл-уейв/фрирайд с възможности за фристайл. Volume 84L, 94L, 104L, 114L

 • Cross SilverVolume 84L, 94L, 104L, 114L В комплекта са включени финка и налъми. Диапазон на покритие на дъската: предимно фристайл-уейв/фрирайд с възможности за фристайл. Компактна, комфортна, пълен контрол, изключително бързо излиза на глисаж – това са основните характеристики на новия Крос.

 • Exocet RS SlalomVolume: 80L, 91L, 100L, 111L, 128L, 140L Не е включена финка. Диапазон на покритие на дъската: рейс, слалом.При тези слаломни оръжия сме наблегнали на постигане на най-висока скорост чрез максимален комфорт и контрол върху дъската, както и 100% отлична маневреност.

Показване на 1 - 9 от 9 артикула