Постелка за йога Spokey Hamsa II

920920

Нов продукт

Постелка за йога Hamsa II

е задължителна за всеки практикуващ йога и любител на домашните упражнения. Тя осигурява отлична изолация от земята, а заниманията с използването ѝ стават още по-удобни.

Материалът не попива влага и е лесен за поддръжка.
Размери: 180x60cm.

Повече детайли

35 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

СпортФитнес и йога

Повече информация

Подложката за упражнения Spokey HAMSA II е отличен избор за домашни тренировки. Размерите му (180 х 60 см) и дебелината (0,4 см) осигуряват удобни, приятни и безопасни упражнения. Създаден е, за да осигури стабилизация и баланс и да направлява правилното положение на тялото. Материалът не абсорбира влагата, което прави постелката лесна за поддържане на чистота. В допълнение, моделът HAMSA II използва материал, който е безопасен за страдащите от алергия.

  • помага да се поддържа стабилна позиция и баланс по време на упражнения и йога тренировки
  • изработен от TPU, което го прави много гъвкав, издръжлив и устойчив на протриване
  • осигурява противоплъзгащи свойства
  • компактен размер
  • неутрален цвят

Редовните упражнения у дома осигуряват баланс и спокойствие в живота ни и ни позволяват да се отдалечим от ежедневните задължения и да намалим стреса. Подложката за йога ще ви помогне да издигнете упражненията си на по-високо ниво. Това е незаменим елемент, който осигурява стабилност и противоплъзгане. Ежедневните тренировки вече няма да са рутина и ще се превърнат в удоволствие. Може да се използва както от начинаещи, така и от напреднали спортисти - тя е подходяща за йога, пилатес, упражнения за разтягане или физиотерапия.

Path: > > Постелка за йога Spokey Hamsa II

В същата категория има още 30 продукта: