Страницата използва cookies. С използването ѝ Вие се съгласявате с тяхната употреба. Изображенията са информативни и не представляват реална снимка на конкретния продукт.

Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Каталог

Производител
Размер

Нови продукти

Други спортове

Други спортове - Топчета и хилки за тенис на маса. Перца за федербал и бадмингтон. Помпи и топки за баскетбол и волейбол, футболни топки. Въжета за скачане, каски и други аксесоари.

Шалтета за палатка, постелки за йога, фитнес и упражнения. Двуслойни и еднослойни модели, такива спротивоплъзгаща се долна част, както и шалтета с алуминиев слой.

Други спортове - Топчета и хилки за тенис на маса. Перца за федербал и бадмингтон. Помпи и топки за баскетбол и волейбол, футболни топки. Въжета за скачане, каски и други аксесоари.

Шалтета за палатка, постелки за йога, фитнес и упражнения. Двуслойни и еднослойни модели, такива спротивоплъзгаща се долна част, както и шалтета с алуминиев слой.

Още

Други спортове Съдържа 43 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 43 артикула
 • Топка за волейбол Beach Fun. Високоиздръжлива синтетична кожа. Подплатена с пяна - използването на 1,5мм пяна прави топката по-мека и намалява силата на удара върху ръката. Използва се за професионален и любителски волейбол. Може да се използва както вътре, така и извън помещение.

 • Високата издръжливост на топката Clout 834042 е постигната чрез използването на синтетична кожа и траен латексов вътрешен балон, който осигурява перфектната форма на топката. Вътрешната част на топката е направена от 1,5 дебел слой пяна, което прави топката по-мека при удар. Предназначена е както за професионална, така и за любителска употреба, при закрит...

 • Clout II 834043. Високата издръжливост на топката е постигната чрез използването на синтетична кожа и траен латексов вътрешен балон, който осигурява перфектната форма на топката. Вътрешната част на топката е направена от 1,5 дебел слой пяна, което прави топката по-мека при удар. Предназначена е както за професионална, така и за любителска употреба, при...

 • Високата издръжливост на топката 837384 е постигната чрез използването на синтетична кожа и траен латексов вътрешен балон, който осигурява перфектната форма на топката. Вътрешната част на топката е направена от 2mm дебел слой пяна, което прави топката по-мека при удар. Предназначена е както за професионална, така и за любителска употреба, при закрит и...

 • Топка за волейбол Paradize 82543.     Material: synthetic leather - синтетична кожа    Hand stitched - ръчно изработени шевове    Latex and butyl rubber bladder - балон от латекс и гума    Размер: 5 (635-686 mm)    Тегло: 260-280 g    Пяна: 2 mm

 • Футболна топка 837369, предназначена за игра на трева. Материал: PVCРазмер: 5 (680-700 мм)тегло: 410-430 гслоя: 1машинно зашита

 • Футболна топка 837371, предназначена за игра на трева. Материал: PVCРазмер: 5 (680-700 мм)тегло: 410-430 гслоя: 1машинно зашита

 • Високата издръжливост на топката Outrival Replica II 833968 е постигната чрез използването на PVC синтетична кожа. Това увеличава трайността на външният слой, като предпазва топката от механични повреди и износване. Подходяща е както за професионално, така и за любителско ползване.

 • Топката Runner 835713 е изработена от термопластичен полиуретан и подсилена кожа, което намалява абсорбцията на вода и подобрява еластичността на външната повърхност на топката, гарантирайки правилен отскок. Отличава се с голяма издръжливост на материите, а дизайна и дава много добра видимост на терена.

 • Топката 835915 е изработена от термопластичен полиуретан и подсилена кожа, което намалява абсорбцията на вода и подобрява еластичността на външната повърхност на топката, гарантирайки правилен отскок. Отличава се с голяма издръжливост на материите, а дизайна и дава много добра видимост на терена.

 • Топката Spear 835918 е изработена от термопластичен полиуретан и подсилена кожа, което намалява абсорбцията на вода и подобрява еластичността на външната повърхност на топката, гарантирайки правилен отскок. Отличава се с голяма издръжливост на материите, а дизайна и дава много добра видимост на терена.

 • Топката 920054 е изработена от термопластичен полиуретан и подсилена кожа, което намалява абсорбцията на вода и подобрява еластичността на външната повърхност на топката, гарантирайки правилен отскок. Отличава се с голяма издръжливост на материите, а дизайна и дава много добра видимост на терена.

Показване на 1 - 12 от 43 артикула
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки