Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Други спортове

Филтър

Производител

Нови продукти

Други спортове

Други спортове - топчета и хилки за тенис на маса

Перца за федербал и бадмингтон. Помпи и топки за баскетбол и волейбол, футболни топки. Въжета за скачане и други аксесоари.

Шалтета за палатка, постелки за йога, фитнес и упражнения. Двуслойни и еднослойни модели с противоплъзгаща се долна част, както и шалтета с алуминиев слой

Други спортове - топчета и хилки за тенис на маса

Перца за федербал и бадмингтон. Помпи и топки за баскетбол и волейбол, футболни топки. Въжета за скачане и други аксесоари.

Шалтета за палатка, постелки за йога, фитнес и упражнения. Двуслойни и еднослойни модели с противоплъзгаща се долна част, както и шалтета с алуминиев слой

Още

Други спортове Съдържа 29 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 29 артикула
 • Помпа - права за напомпване на колела, топки и др. Гъвкав маркуч с различни приставки. Дължина 30см. Пластмаса. Две игли в комплекта.

 • Топка за волейбол Spokey Cumulus Pro 927516 Предназначена за игра в зали и открити терени.Изкуствена кожа Ръчно изработени шевове Балон: латекс и гума Размер: 5 (635-686 mm) Тегло: 260-280г. Пяна: 2мм.

 • Високоиздръжливи перца за федербал Air Tec Специална конструкция на мрежата от висококачествен полиамид а добавка на гума, прави така, че перцата приличат на тези от пера.Твърдост на главата 40-50W Дължина на главата 26мм. 6 броя в опаковка. Тегло на перцето 4.9-5.5г. Диаметър 65-67мм.

 • Топка за волейбол Spokey Paradize Pro 927521 Предназначена за игра в зали и открити терени.     Материал: изкуствена кожа    Конструкция: ръчно изработени шевове    Балон: латекс и гума    Размер: 5 (635-686 mm)    Тегло: 260-280г.    Пяна: 2мм.

 • Топка 835915 в черно и златисто е изработена от термопластичен полиуретан и подсилена кожа, намаляваща абсорбцията на вода. С подобрена еластичност на външната повърхност на топката, гарантирайки правилен отскок. Интересна и забелязваща се отдалече графика.

 • Хилка за начинаещи към напреднали играчи Осигурява добър контрол и средна скорост. 1.5мм гума. Дръжката и дъската на модела използват естествен материал - твърдо дърво, то е покрито от двете страни с висококачествена гума, облицована с пяна. Тази комбинация от материали позволява получаване на оптимални параметри

 • Топчета за тенис 3 звезди Special бели Топчета за тенис на маса три звезди със скрит шев. Предназначени за напреднали, с голяма здравина и издръжливост.Диаметър: 40mm. Цвят: бял Тегло: 2,65 - 2,94гр. Комплект: 6бр. Скрит шев 3***6 топчета в опаковка - цената за едно топче е 1.7лв. Цена на кутията 9лв.

 • Топчета за тенис Lerner бели Параметри: Диаметър: 40 mm Тегло: 2,37-2,60 g Топчета за тенис на маса една 6 топчета в опаковка. Може да се купят и поотделно, едно топче 1лв.

 • Топчета Lerner 1* оранжеви Подходящи за тренировка и за начинаещи играчи. Параметри:Диаметър: 40mm Тегло: 2,37-2,60g 1*6 топчета в кутия, поотделно цената за едно топче е 1лв.

 • Двуслойна постелка Eva Foam Sleephiker Двуслойна постелка, която е подходяща, както за упражнения в къщи, така и за туризъм, за палатки или за излет. Лека, издръжлива, направена от висококачествени материали.- Двупластова - Структура, която намлява максимално пързалянето - Материал Eva пяна - Дължина 180см. - Ширина 50см. - Дебелина 1.2см.

 • Шалте (постелка) Drifter Постелка, която е подходяща, както за упражнения в къщи, така и за туризъм, за палатки или за излет. Лека, издръжлива, направена от висококачествени материали. Осигурява перфектна изолация при използване в палатка, както и за излет и туризъм. Материал: Eva foam Размери: 50cm / 180cm, дебелина 0,7cm

 • Въже за скачане Spokey Quick Jump Материали – високо качество, което учвеличава издръжливостта на въжето. Ергономични дръжки – изработени във специална форма, максимално удобна за ръката

  Намалена цена!
Показване на 1 - 12 от 29 артикула