Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Дамски панталон за ски и сноуборд Alpine Pro Softshell Karia 4 602

Нов продукт

Дамски панталон за ски и сноуборд Alpine Pro Karia 4 602

Дамският Softshell панталон Karia 4 е подходящ за ски, сноуборд, туризъм и всякакви дейности на открито. Изработен е от високотехнологичнa материя, която осигурява висока степен на защита при лоши метеорологични условия. Водоустойчив, дишащ, еластичен и ветроупорен. Красиво изпъстрен дизайн с дънков принт.

Повече детайли

Техническо описание

ВариацииЗа жени
СтилСки и сноуборд

Повече информация

Панталона е снабден със Softshell windbarrier мембрана и има Eco PFC импрегниращо покритие, oбработката на което не съдържа флуоровъглероди и поради това е екологична.

Изключително удобна и елегантна кройка, анатомично оформени колене, за пълна свобода на движенията, оборудван е с два практични джоба с цип и с еластична лента на кръста за повече удобство. Крачолите са подсилени в долната си част с материя, която е устойчива на износване, като имат и цип за по-лесна употреба. Вътрешен колан на крачолите (който завършва със силикон, за да прилепва плътно към обувките), който се слага върху обувката, за да не влиза сняг.

Панталона има светло отразяващи елементи за по-добра видимост. Снабден е с мембрана 8000мм воден стълб на 3000 g/m2.24 h дишаемост.

Softshell 

Високотехнологична материя, която е високо износоустойчива. Oтличава се с лекота и еластичност и е изключително удобна и комфортна за носене. Продуктите от Softshell материя са обикновено изградени от ламинацията на 3 пласта в един с външен пласт от високо износоустойчива с DWR обработка, мембрана в средния пласт и към него е ламиниран вътрешния пласт. Материята е лека, дишаща, водоустойчива, топла и еластична.

В същата категория има още 30 продукта: