Мъжки Softshell панталон за ски и сноуборд Alpine Pro Nex

Нов продукт

Панталон за ски и сноуборд Alpine Pro Softshell Nex 2 990

Крачолите имат цип за по-лесна употреба и вътрешен колан(завършва със силикон, за да прилепва плътно към обувките), който се слага върху обувката, за да не влиза сняг. Панталона има светло отразяващи елементи за по-добра видимост. Снабден е с 8 000мм воден стълб

Повече детайли

225 лв

-70 лв

295 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииЗа мъже

Повече информация

Панталона е снабден със Softshell windbarrier мембрана и има Eco PFC импрегниращо покритие, oбработката на което не съдържа флуоровъглероди и поради това е екологична. Изключително удобна кройка, анатомично оформени колене, за пълна свобода на движенията, оборудван е с три практични джоба с цип, който има въженце за по-лесно откопчаване и закопчаване, има еластична лента на кръста за повече удобство.

Softshell 

Високотехнологична материя, която е високо износоустойчива. Oтличава се с лекота и еластичност и е изключително удобна и комфортна за носене. Продуктите от Softshell материя са обикновено изградени от ламинацията на 3 пласта в един с външен пласт от високо износоустойчива с DWR обработка, мембрана в средния пласт и към него е ламиниран вътрешния пласт. Материята е лека, дишаща, водоустойчива, топла и еластична.

Path: > > > Мъжки Softshell панталон за ски и сноуборд Alpine Pro Nex

В същата категория има още 30 продукта: