Намалена цена! Мъжки панталон за ски и сноуборд Hannah Baker зелен - 1 Преглед отблизо

Мъжки панталон за ски и сноуборд Hannah Baker зелен

Нов продукт

Мъжки панталон за ски и сноуборд Hannah Baker зелен с три предни и един заден джоб с ципове и подлепени шевове. Има Drypeak 6000 мембрана, която е  водоустойчива и дишаща. Duratherm топлоизолация ви предпазва от измръзване и ви дава усещането за висок топлинен комфорт.

Моделът е уголемен, размер XXL се равнява на 3XL.

Повече детайли

129 лв

-121 лв

250 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииЗа мъже

Повече информация

При долнището е наблегнато на свободата на движение. Тя ви дава увереност, че при правилният избор на размера няма да бъдете ограничени в движенията. В допълнение към маншетите против проникването на сняг на крачолите, панталона е оборудван с регулируема талия и много джобове.

Drypeak е микропореста полиуретанова перманентна импрегнация с добре балансирано съотношение водоустойвост и дишаемост. Материалите които осигуряват тази импрегнация са подходящи за спортове на открито, където защитата от сняг и дъжд са от първостепенно значение.

Duratherm е полиестерен полар, предназначен за термо изолация на спортни дрехи. Има отлична мемори форма и висока способност за изпълване и гъстота. Осигурява надеждна защита в студена и мокра среда. Осигурява оптимална термо защита и комфорт при зимни спортове и всекидневна употреба.

Path: > > > Мъжки панталон за ски и сноуборд Hannah Baker зелен

В същата категория има още 30 продукта: