Страницата използва cookies. С използването ѝ Вие се съгласявате с тяхната употреба. Изображенията са информативни и не представляват реална снимка на конкретния продукт.

Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Намалена цена! Долнища за сноуборд и ски - Дамски панталон за ски и сноуборд Hannah Maarlen II Tile blue Преглед отблизо

Дамски панталон за ски и сноуборд Hannah Maarlen II Tile blue

Нов продукт

Дамски панталон за ски и сноуборд Hannah Maarlen II Tile blue.

Дамски панталони Hannah Maarlen II са идеален избор за ски и сноуборд, тъй като са оборудвани с водонепромoкаема мембрана DryPeak 6000 и топло изолация Duratherm.Топлите панталони Hannah Maarlen II са с универсална кройка, регулируема талия и маншети против сняг на крачолите.

Повече детайли

Отстъпки за обем

КоличествоОтстъпкаСпестявате
2 2% До 11 лв
3 3% До 25 лв
5 5% До 70 лв
10 10% До 280 лв

Повече информация

Панталона Maarlen II има общо пет джоба, два предни с ципове, два задни и един страничен с копче.

Drypeak е микропореста полиуретанова перманентна импрегнация с добре балансирано съотношение водоустойвост и дишаемост. Материалите които осигуряват тази импрегнация са подходящи за спортове на открито, където защитата от сняг и дъжд са от първостепенно значение.

Duratherm е полиестерен полар, предназначен за термо изолация на спортни дрехи. Има отлична мемори форма и висока способност за изпълване и гъстота. Осигурява надеждна защита в студена и мокра среда. Осигурява оптимална термо защита и комфорт при зимни спортове и всекидневна употреба.

В следната категория има още 25 продукта:

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки