Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Гмуркане и шнорхелинг

Промоции

Нови продукти

Гмуркане и шнорхелинг

Плавници, маски, шнорхели, харпуни и аксесоари за подводен риболов

Детски маски за гмуркане, тежести, колани, жилетки, бутилки.

Гмуркане и шнорхелинг Съдържа 40 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 40 артикула
 • Къси плавници Spokey Sarritor - TPR, polypropylen - Подходящи за рекреационно плуване, плуване в басейн, бодиборд - укрепват мускулите на краката - широко перо, което осигурява по-голяма скорост - Опаковани са в мрежеста торбичка, която спомага оттичането на водата и проветрението на плавниците

  Намалена цена!
 • Bare Duo B Black черна рамка с черен силикон Двойно темперирано стъкло. Революционна система на закопчалката с бутон, позволяващ лесно и бързо регулиране на каишката. Уникална подвижна система на закопчалката, която следва движението на лицето. Предпазител на закопчалката от счупване при удар.

  Намалена цена!
 • Маска за гмуркане Clear Titanium с рамка в цвят титан Усъвършенствана система на закопчалката с бутон за натискане, позволяващ лесно и бързо регулиране на каишката за затягана и в двете посоки.Уникална подвижна закопчалка, която следва движението на лицето и допринася за допълнителният комфорт при ползване

  Намалена цена!
 • Маска за гмуркане Blue синя Компактен модел, специално създаден за хора с малки лица, жени и деца. Високо качество на изработка без компромиси. Добре уплътняваща рамка, механизъм за затягане и лесно отпускане и здраво темперирано стъкло.

  Намалена цена!
 • Маска за гмуркане Bare Duo Compact Pink с прозрачен силикон Специално създадени за жени и деца, с компактен обем и висок клас силикон за максимално прилепване към лицето.Двойно темперирано стъкло.Лесно регулиране на каишката посредством палец.

  Намалена цена!
 • Върхове Beuchat за стрели на харпуни, различни модели, 6мм и 7мм.

 • Харпун Seac Sting ластичен 450мм

 • Комплект маска и шнорхел детски GUL Tarpon Темперирани стъкла на маската, силиконови уплътнения и система за бързо стягане и отпускане. Шнорхелът е направен от силикон и PVC, с клапа в долната част.

  Намалена цена!
 • Маска за гмуркане Bare Duo Compact Yellow с прозрачен силикон Специално създадени за жени и деца.Двойно темперирано стъкло.Лесно регулиране на каишката посредством бутон.

  Намалена цена!
 • Комплект маска и шнорхел Маска със силиконови уплътнения, прилепва плътно към лицето и има широко зрително поле. Лесно и бързо регулиране на каишката и темперирани стъкла. Шнорхел от силикон и PVC.

 • Комплекта е изработен от висококачествени материали При изработката на маската е използван силикон, който прилепва плътно към лицето, което не позволява проникването на вода. Лесно и бързо регулиране на каишката и темперирани стъкла. Шнорхела е направен от силикон и PVC, в долния край има клапа, предотвратяваща проникването на вода.

 • Комплект маска, шнорхел и плавници GUL Adult Taron Комплект за любителско гмуркане или шнорхелинг. Стабилни плавници с конструкция против посукване, маска със силиконово уплътнение и темперирани стъкла, шнорхел с клапа.

  Намалена цена!
Показване на 1 - 12 от 40 артикула