Комплект маска и шнорхел Spokey Borneo

Нов продукт

Borneo 928188

Комплект за гмуркане: маска и шнорхел Spokey BORNEO с уникално стъкло с форма на капка - то увеличава ъгъла на гледане както хоризонтално, така и вертикално.

Оборудван с щипка за закачане. Използването на висококачествени материали гарантира възможността за дълъг експлоатационен живот на оборудването. Долният клапан блокира навлизането на вода и се отваря по време на издишване.

Повече детайли

89 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииУнисекс
ВидКомплект

Повече информация

Насладата от красотата на подводния свят и неговата магическа флора и фауна може да бъде трудно без специализирано оборудване. Маските и шнорхелите за гмуркане са създадени специално за любителите на подводните приключения. Благодарение на тях, практикуването на гмуркане с шнорхел, (плуване на повърхността на водата с потопено лице, за да наблюдавате подводния живот), ще скочи на съвсем друго ниво. Силиконът не променя цвета си с времето на употреба.


Водолазната маска Spokey BORNEO е изработена от най-висококачествени материали, които гарантират безопасност под вода и осигуряват продължителна и задоволителна употреба. Формата ѝ прилепва много лесно и идеално приляга на лицето. Голямото закалено стъкло увеличава перспективата и ширината на изглед под водата.

Направени са с помощта на най-новите технологии. Те са перфектно затворени, което предотвратява навлизането на вода по време на гмуркане, а използването на маската е напълно безопасно. Шнорхела позволява удобно дишане под вода. Това е идеалният шнорхел както за начинаещи, така и за по-напреднали любители на гмуркането.

Характеристики

  • Материал на маската: стъкло и силикон
  • Материал на шнорхела: мундщук от мек силикон, PVC тръба
  • Долен клапан
  • Протектор срещу вълни
  • Гъвкав съединител за лесно наместване върху лицето
Path: > > Комплект маска и шнорхел Spokey Borneo

Потребители, които купиха този продукт, също така се заинтересуваха и от:

В същата категория има още 30 продукта: