Гмуркане и шнорхелинг

Промоции

Нови продукти

Гмуркане и шнорхелинг

Плавници, маски, шнорхели, харпуни и аксесоари за подводен риболов

Детски маски за гмуркане, тежести, колани, жилетки, бутилки.

Гмуркане и шнорхелинг Съдържа 41 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 41 артикула
 • 50 лв

  Ваучерът е документ, който получавате чрез куриер или на място в магазина. С неговата стойност може да правите покупки в Sunny eXtreme. Може да поръчате неограничен брой, включително и на различна тази стойност. Въпреки, че ваучерите са поименни те могат да бъдат предоставяни на трети лица.

  50 лв
 • 100 лв

  Ваучер - 100лв.Ваучерът е документ, който получавате чрез куриер и чрез него да правите покупки в спортен магазин Sunny eXtreme. Може да поръчате неограничен брой, включително и на различна стойност. Въпреки, че ваучерите са поименни те могат да бъдат предоставяни на трети лица. Периодът на валидност на ваучера започва в деня на покупката и е със срок...

  100 лв
 • 79 лв
  Нов

  Кутия за ключ на кола Unifiber Keysafe Medium Система за заключване на ключа извън автомобила. Така го предпазвате от изгубване или намокряне. Кутията може лесно да бъде закрепена за джанта, теглич багажник или към друга метална част на колата. Вече не трябва да се притеснявате за електрониката на автоключа или къде да го скриете! Съвременните автомобили...

  79 лв
 • 59 лв 79 лв

  Шнорхел DryTop Blue с обтекаема форма Патентована система с клапа в горната част на шнорхела, която предотвратява проникването на вода и го прави сух.Система за бързо освобождаване на маската само с едно натискане на бутон. Лесна система за издухване с обособено отделение за оттичане. зключително удобен силиконов мундщук с анатомична извивка.

  59 лв 79 лв
  Намалена цена!
 • Обадете се за цена и наличност

  Върхове Beuchat за стрели на харпуни, различни модели, 6мм и 7мм.

 • 49 лв

  Комплект маска и шнорхел детски Alor Junior Маската е със силиконов корпус, който прилепва плътно към лицето и не позволява проникването на вода. Темперираните стъкла са с широко зрително поле. Лесно и бързо регулиране на лентата за стягане. Шнорхелът е направен от висококачествен силикон и PVC, с клапа.

  49 лв
 • 35 лв 49 лв

  Шнорхел Spokey SpiroОбтекаема форма Долен клапан Капачка в горната част на шнорхела, която намалява случайното проникване на вода Лесна система за издухване с обособено отделение за оттичане Изключително удобен силиконов мундщук с анатомична извивка Изработен от висококачествен силикон

  35 лв 49 лв
  Намалена цена!
 • 59 лв

  Комплект маска и шнорхел Celebes Spokey CELEBES е изработена от висококачествени материали, които осигуряват продължителна употреба. Формата и пасва на лицето и пречи на водата да проникне по време на гмуркането. Голямото стъкло осигурява по-голяма видимост под вода.

  59 лв
 • 69 лв

  Borneo 928188 Комплект за гмуркане: маска и шнорхел Spokey BORNEO с уникално стъкло с форма на капка - то увеличава ъгъла на гледане както хоризонтално, така и вертикално. Оборудван с щипка за закачане. Използването на висококачествени материали гарантира възможността за дълъг експлоатационен живот на оборудването. Долният клапан блокира навлизането на...

  69 лв
 • 69 лв

  Плавниците Spokey Burbot са изработени от най-висококачествени материали, устойчиви на механични повреди. Те имат специален гумен ботуш, който покрива петата, изработен от TPR. Поставят се на бос крак. Много леки, с ергономична форма, благодарение на която се адаптират прецизно към ходилото.

  69 лв
 • 22 лв

  Шнорхел Spokey Crucian Шнорхелът е изработен от висококачествени материали, които гарантират безопасност под вода, осигуряват продължителна и задоволителна употреба. PVC шнорхел и мундщук от силикон, а клапанът е направен от PC.

  22 лв
 • 59 лв

  Flona 928190 в жълто Комплект за гмуркане: Маска с голямо закалено стъкло увеличава перспективата и ширината на зрението под водата. Използването на висококачествени материали гарантира възможността за дълъг експлоатационен живот на оборудването. Клапан в долната част на шнорхела и капачка в горната, предотвратяваща влизането на пръски.

  59 лв
Показване на 1 - 12 от 41 артикула