Не можете да направите нова поръчка от Вашата държава. United States

Блузи от ликра с UV защита

Нови продукти

Блузи от ликра с UV защита

Панталони и блузи от ликра с UV защита.

Специализирани продукти с 50+ фактор. Слънцезащитни аксесоари: клинове, детски, мъжки и дамски ликри с къс и дълъг ръкав.

В днешно време е жизненоважно да се обръща внимание на предпазването от слънчеви лъчи. Излагането продължително време на слънце и особено изгарянето може да повиши риска от рак на кожата!

Панталони и блузи от ликра с UV защита.

Специализирани продукти с 50+ фактор. Слънцезащитни аксесоари: клинове, детски, мъжки и дамски ликри с къс и дълъг ръкав.

В днешно време е жизненоважно да се обръща внимание на предпазването от слънчеви лъчи. Излагането продължително време на слънце и особено изгарянето може да повиши риска от рак на кожата!

Още

Блузи от ликра с UV защита Съдържа 55 продукта.

за страница
Показване на 13 - 24 от 55 артикула
 • UV защита от UVA и UVB с фактор UPF50+ Ликра Xola BKBK за водни спортове с пълна ултравиолетова защита предпазваща ви от изгаряне във водата, на плажа или в планината. Когато е мокра ефектът от изпаряващата се вода охлажда тялото и осигурява комфорт при топло време.

 • Блуза ликра за водни и екстремни спортове Детска блуза с дълъг ръкав Rashguard MRCP и пълна ултравиолетова защита UPF 50+. Пази вашето дете от изгаряне както във водата, така и на плажа или в планината. Държи прохладно, а когато е мокра, ефектът от изпаряващата се вода охлажда тялото и осигурява комфорт при топло време.

 • Блуза ликра с пълна ултравиолетова защита GUL детска дълъг ръкав Rashguard с пълна ултравиолетова защита UPF 50+. Удобната ликра с дълъг ръкав има уникален дизайн, който е съобразен с традициите във водните спортове. Проектирана от висококачествена ликра за удобство, издръжливост и еластан за еластичност, което я прави перфектната възможност за тренировки...

 • Клин къс ликра GUL Xola Shorts. Панталон от ликра с пълна ултравиолетова защита UPF 50+, който предпазва кожата от изгаряне при водни спортове. Плоска Flatlock конструкция на шевовете. Еластична и бързосъхнеща материя.

 • Елегантна черна блуза от ликра с пълна ултравиолетова защита UPF 50, GUL мъжка Xola Rashguard дълъг ръкав BKBK лого.  Тя ще ви пази от изгаряне както във водата, така и на плажа или планината. Плоска конструкция на шевовете, мека и еластична материя която осигурява пълна свобода на движение и максимален комфорт.

 • Мъжка блуза с дълъг ръкав GUL BLOR. Висококачествена Lycra®: Ултра-мека и разтеглива материя с устойчиви на UV и хлор свойства. Тъкан: Мека, устойчива еластична тъканФорма: ПрилепноUV защита: защита от слънцето UPF 50Висока яка за защита на врата от изгаряне92% полиестер, 8% еластан

 • Защита на кожата от изгаряния през горещите летни дни с мъжката блуза (ликра) с пълна ултравиолетова защита GUL Xola Rashguard GPLI с дълъг ръкав. Това е една от най-издръжливите и удобни екипировки, които някога ще притежавате. Плосък шев за за максимален комфорт. Разработени и конструирани функционално да прилягат и да не пречат на движението. Състав:...

 • Блуза ликра с пълна ултравиолетова защита UPF 50+ GUL мъжка Xola Rashguard дълъг ръкав CPWH. Осигурява защита от изгаряне, UV-A и UV-B лъчи. Не държи топло, а ефектът от изпаряващата се вода охлажда тялото. Плоски  шевове допринасящи за удобството при ползване. Мека и еластична материя която осигурява пълна свобода на движение.

 • Много мека и еластична материя осигуряваща пълна свобода на движение. Незаменим аксесоар при практикуването на водни спортове или пътувания в топлите страни. Пълна ултравиолетова защита UPF 50+, осигуряваща защита от изгаряне

 • Блуза ликра къс ръкав с пълна ултравиолетова защита (UV). Може да се ползва както на брега, така и във водата. Пълна ултравиолетова защита UPF 50+, осигуряваща защита от изгаряне или да се предпазите от по-тежки последствия след изгаряне. UV shield: UPF 50+ sun protection 92% Nylon, 8% Spandex Overlock seam construction

 • Дамска блуза ликра GUL Swami CRMR с пълна ултравиолетова защита. Може да се ползва както на брега, така и във водата. Бързо изсъхва когато е мокра и охлажда тялото през горещите летни дни. Предпазва от UVA и UVB лъчи, най-опасните за кожата и има слънцезащитен фактор UPF 50+ Шевовете са плоски и изкарани навън за максимален комфорт

 • Блуза Swami PIBK за водни спортове с пълна ултравиолетова защита UPF 50+ с дълъг ръкав. Ликрата ви защитава от изгаряне във водата или на плажа. Охлажда тялото, когато е мокра и осигурява комфорт при топло време. Плоски шевове. Много мека и еластична материя за пълна свобода на движение.

Показване на 13 - 24 от 55 артикула