Намалена цена! Блуза ликра с ултравиолетова защита Bare дамска дълъг ръкав TUR - 1 Преглед отблизо

Блуза ликра с ултравиолетова защита Bare дамска дълъг ръкав TUR

Нов продукт

Дамска блуза ликра с пълна ултравиолетова защита UVA и UVB

Sunguard, който предпазва от изгаряне при по-дълъг престой във водата или на открито. Осигурява защита от вятър и одраскване. Охлаждащ ефект от изпаряващата се вода. 100% плоски и еластични шевове.

Повече детайли

39 лв

-46 лв

85 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииЗа жени
СтилДълъг ръкав

Повече информация

В днешно време е жизненоважно да се обръща внимание на предпазването от слънчеви лъчи.
UVA и UVB лъчите са едни от най-опасните за нашата кожа. Използването на слънцезащитни продукти с висок фактор (кремове, лосиони, облекла) е повече от желателно. Излагането продължително време на слънце и особено изгарянето може да повиши риска от рак на кожата!

Докато възрастните сами могат да преценяват къде е по-безопасно и как да се защитават, децата трудно могат да бъдат задържани на сянка и отговорността за тяхното предпазване е ваша грижа.

Облеклата, които предлагаме са разработени от фирми занимаващи се професионално с екипировка за водни спортове. Без компромис в качеството, материите и защитата, която предлагат. В зависимост от нуждите ви, може да избирате от продуктовата ни гама шапки, бордшорти, клинове и блузи с ултравиолетова защита UPF 30, 40 и 50+. Имаме детски, дамски, юношески и мъжки модели, всеки един съобразен със специфичните им анатомични форми.

Path: > > Блуза ликра с ултравиолетова защита Bare дамска дълъг ръкав TUR

В същата категория има още 30 продукта: