Намалена цена! Блуза ликра с ултравиолетова защита GUL дамска Swami дълъг ръкав NACR - 1 Преглед отблизо

Блуза ликра с ултравиолетова защита GUL дамска Swami дълъг ръкав NACR

Нов продукт

Блуза ликра за водни спортове

Swami NACR д. р. с пълна ултравиолетова защита UPF 50+. Осигурява защита от изгаряне както във водата, така и в планината. Много мека и еластична материя която осигурява пълна свобода на движение. Страхотни цветови комбинации.

Повече детайли

65 лв

-24 лв

89 лв

Покупка без регистрация

Техническо описание

ВариацииЗа жени
СтилДълъг ръкав

Повече информация

В днешно време е жизненоважно да се обръща внимание на предпазването от слънчеви лъчи.


UVA и UVB лъчите са едни от най-опасните за нашата кожа. Използването на слънцезащитни продукти с висок фактор (кремове, лосиони, облекла) е повече от желателно. Излагането продължително време на слънце и особено изгарянето може да повиши риска от рак на кожата!

Докато възрастните сами могат да преценяват къде е по-безопасно и как да се защитават, децата трудно могат да бъдат задържани на сянка и отговорността за тяхното предпазване е ваша грижа.

Облеклата, които предлагаме са разработени от фирми занимаващи се професионално с екипировка за водни спортове. Без компромис в качеството, материите и защитата, която предлагат. В зависимост от нуждите ви, може да избирате от продуктовата ни гама шапки, бордшорти, клинове и блузи с ултравиолетова защита UPF 30, 40 и 50+. Материите са комбинация от полиестер и еластан, който гарантира удобство и целодневна защита.

Path: > > Блуза ликра с ултравиолетова защита GUL дамска Swami дълъг ръкав NACR

Потребители, които купиха този продукт, също така се заинтересуваха и от:

В същата категория има още 30 продукта: