Бански и бордшорти

Нови продукти

Бански и бордшорти

Мъжки, дамски и детски бордшорти

Бански за басейн, устойчиви на хлор и модели за открито с UV защита.

Бански и бордшорти Съдържа 65 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 65 артикула
 • 45 лв

  Мъжките сини бързосъхнещи бански Ansano 2 имат удобна кройка и бандаж за по-голям комфорт. Подходящи са както за плаж, така и за басейн. Двата практични джоба и ластичен колан с връзка за затягане ги правят незаменим аксесоар за вашите водни забавления

  45 лв
 • 45 лв

  Мъжките зелени бански Ansano 2 508 са направени от бързосъхнеща материя, подходящи както за морето, така и за басейн. Имат удобна кройка, бандаж, два практични джоба и ластичен колан с връв за пристягане.

  45 лв
 • 45 лв

  Мъжките бански Ansano 2 343 оранжев цвят са направени от бързосъхнеща полиестерна материя, имат удобна кройка и вграден бандаж. Леки и комфортни те са подходящи, както за морето, така и за басейн. Имат два практични джоба и ластичен колан с връзка за затягане.

  45 лв
 • 95 лв

  Преоблечете се комфортно, използвайки това хавлиено пончо на Soöruz Stick Army Изключително приятно на допир (100% полиестер), подходящо за затопляне и подсушаване. Има качулка за допълнителна защита от вятър и студ и помага за по-бързото подсушаване на косата. Въпреки че е предназначено за възрастни, то може да се използва и от деца

  95 лв
 • 65 лв 89 лв

  Бордшорти Hannah Vecta Dark - сиви със зелени връзки Мъжките бански Dark shadow / Green са направени от бързосъхнеща, дишаща и лека материя. Имат улравиолетова защита SPF 30 UV, удобен страничен джоб за дребни предмети и връв за пристягане на талията. Подходящи за плаж, водни спортове, бягане, фитнес и други спортове

  65 лв 89 лв
  Намалена цена!
 • 65 лв 89 лв

  Бордшорти Hannah Vecta Ensign Blue / orange, тъмносини. Мъжките бански Vecta са направени от бързосъхнеща, дишаща и лека материя. Имат улравиолетова защита SPF 30 UV, удобен страничен джоб и връв за стягане на талията. Подходящи са за плаж, водни и други спортове.

  65 лв 89 лв
  Намалена цена!
 • 65 лв 89 лв

  Мъжки бански (бордшорти) сини със зелени връзки. Hannah Vecta Ensign Blue са направени от бързосъхнеща, дишаща и здрава материя. Имат улравиолетова защита SPF 30 UV, удобен страничен джоб за дребни предмети и връв за пристягане в кръста. Подходящи за плаж, водни спортове, бягане, фитнес и други спортове.

  65 лв 89 лв
  Намалена цена!
 • 65 лв 89 лв

  Мъжки бански Hannah Vecta тъмно сиви Мъжките бордшорти Hannah Vecta са направени от бързосъхнеща, дишаща и лека материя. Имат улравиолетова защита SPF 30UV, удобен страничен джоб за дребни предмети и връв за пристягане. Подходящи за плаж, водни спортове, бягане, колоездене и други спортове

  65 лв 89 лв
  Намалена цена!
 • 65 лв 89 лв

  Мъжки бански Hannah Vecta Bright Green зелени Мъжки бански Hannah Vecta са направени от бързосъхнеща, дишаща и лека материя. Имат улравиолетова защита SPF 30 UV, удобен страничен джоб за дребни предмети и връв за пристягане на талията.

  65 лв 89 лв
  Намалена цена!
 • 8 лв 14 лв

  Детски бански Prestige момичета долнище. Жълто с розово. Банските са изработени от бързосъхнеща и хлороустойчива висококачествена материя.

  8 лв 14 лв
  Намалена цена!
 • 12 лв 24 лв

  Детски бански момчета слип Georgo's за ръст 128см Банските са изработени от бързосъхнещи и висококачествени материи. Цветовете и картинките може да се различават от тези на снимката. Има различни цветове и модели, не всички са на страницата.

  12 лв 24 лв
  Намалена цена!
 • 49 лв

  Дамски къс панталон Hannah Saloni Те са направени от дишаща, лека и бързосъхнеща материя. Панталоните са с удобна кройка, която дава пълна свобода на движенията. Талията е с ластик и връв за пристягане. Подходящи за плаж, водни спортове, бягане, фитнес и други спортове.

  49 лв
Показване на 1 - 12 от 65 артикула