понеделник 21.05.2012 21:56
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: ЛАЛЕ СУТРИН В ДЕЛНИЧЕН(И НЕ САМО) ДЕН  (Прочетена 11599 пъти)
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1779

« -: вторник 10.01.2006 16:23 »

Има ли мераклии за каране на Лалето сутрин през седмицата? Абе май неправилно попитах - знам, че мераклии има, ама дали има такива, които могат да ходят по-късно на работа?
Питам, защото си търся компания за през седмицата - спокойно е и може да покараш без да рискуваш да ти отнесат главата.
Проблема е че трябва да се стане рано - горе почват около 9.30 и до 12 може да се разцепиш от каране!

\\\|///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Radi
Полъх
*
Публикации: 45

« Отговор #1 -: вторник 10.01.2006 18:25 »

Аз съм мераклия,но за мое голямо съжаление нямям възможност Sad
ако сте навити за събота да направим една голяма група и да си скъсаме грейките от каране Very Happy ,между другото бях в неделя и нямаше никакви хора Shocked
Който е навитак да пише Mr. Green

Аз съм Българче обичам наште писти заледени,а на сърфа да се лашкам първа радост е за мене !
Anonymous
Гост
« Отговор #2 -: вторник 10.01.2006 18:43 »

Цитат на: "Radi"
Аз съм мераклия,но за мое голямо съжаление нямям възможност Sad
ако сте навити за събота да направим една голяма група и да си скъсаме грейките от каране Very Happy ,между другото бях в неделя и нямаше никакви хора Shocked
Който е навитак да пише Mr. Green

Ако не работи Романа на Лале става голяма тарапана след 11!
VenciV
Отнесен от вихъра
Публикации: 483

« Отговор #3 -: сряда 11.01.2006 18:38 »

Аз съм навит защото тази година не съм стъпвал на ски; а и няма югове в Турция за сърф; за уточняване тел 0887413457;ще ми е приятно да караме през седмицата;за договорка няколко часа преди тръгване.

Sails:4,2 North Sail Vudoo 4.5 Simmer 4.7 North Sail Duke5.3 North Sail Ego 6.5 Gaastra
Boards: Tabou DaCurve 73l. Tabou DaCurve 79l.RRD WavePro-Twin 74
Naish SuperCross 85l . Mistral Flow 105l Mistral 117
Favorite sail 4.7.board 79 Wind 13-18m/s sides
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #4 -: сряда 11.01.2006 20:34 »

Цитат на: "VenciV"
Аз съм навит защото тази година не съм стъпвал на ски; а и няма югове в Турция за сърф; за уточняване тел 0887413457;ще ми е приятно да караме през седмицата;за договорка няколко часа преди тръгване.

Леле, какви няколко часа, бе - нали ще ми теглиш една майна ако ти звънна в 4 сутринта. Идеята е да си горе когато почва да работи Лалето - 9.30! Трябва да се уговаряме от предния ден.
 Wink

\\\|///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
Robby Naish
Вятърничав
Публикации: 251

« Отговор #5 -: неделя 15.01.2006 11:31 »

Я разкажете малко повече за Витоша.
Кога отварят лифтовете, от къде се хващат, колко по-рано да съм там, близо ли е до паркинга, кога започва да става лудница, колко струва картата и дали има шанс да се продаде по някое време?

The Best Of The Best
extremerider
Pro :)
Публикации: 1115

« Отговор #6 -: неделя 15.01.2006 22:37 »

i az sum navitak...ama....:(KAkto i da e...abe Radi ae zvunkai edin telefon kat se ka4va6 nagore be.....az dnes bqh i se sma4kahme s pi4ovete...bqha napravili stra6en skok na pytekata kym aleko....ludnicaaaaa!!!!!:D Twisted Evil  Very Happy

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #7 -: четвъртък 19.01.2006 13:36 »

Днес са паднали нови 20см сняг - дано покрият заледените участъци на Лалето. Аз мисля утре сутрин да драсна нагоре!

\\\|///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
Sunny
Администратор
Публикации: 5930

« Отговор #8 -: четвъртък 19.01.2006 15:09 »

Аз мога евентуално в неделя.

Sails:
3.7 Loft Lip Wave
4.2 Loft Lip Wave
4.7 Loft WaveScape
5.8 Loft WaveScape
6.6 Loft O2
Boards:
Exocet Cross 94L
Exocet Usurf 76L
Не искам много, искам всичкo!
extremerider

« Отговор #9 -: четвъртък 19.01.2006 20:46 »

Цитат на: "Sunny"

Съни,звъннете ми ако се ка4вате в неделя да се видим горе,твела ми е 0887682913...или 6те се видим някъде из пудрата...аз ще съм по скоковете но не знам къде точно....SmileЗахо...имам една оферта за теб,ко ще кажеш да правиме малко горско под Бай Кръстю???Ако си навитак....пи6и или звънкай:)То за неделя не се очертава много приятно време,но няма значени....щом биричката е в раницата Smile

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #10 -: четвъртък 19.01.2006 21:14 »

Цитат на: "extremerider"

Съни,звъннете ми ако се ка4вате в неделя да се видим горе,твела ми е 0887682913...или 6те се видим някъде из пудрата...аз ще съм по скоковете но не знам къде точно....SmileЗахо...имам една оферта за теб,ко ще кажеш да правиме малко горско под Бай Кръстю???Ако си навитак....пи6и или звънкай:)То за неделя не се очертава много приятно време,но няма значени....щом биричката е в раницата Smile

Не ставам с мойта дъскица за гора (169см) а и съм и малко старичък за такива екстремии - обичам карвинг на скорост по обработени писти или на широко по пудра!
Все пак - благодаря за поканата!

\\\|///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
Sunny
Администратор
Публикации: 5930

« Отговор #11 -: петък 20.01.2006 14:03 »

Цитат на: "extremerider"

Да ти кажа трудно се отказвам заради атмосферни условия, ама като гледам какви студове ще са се чудя дали ще ми достави удоволствие карането или ще е само бедстване :о(
Засега се отказвам, ако другата неделя се постопли се качвам Mr. Green

Sails:
3.7 Loft Lip Wave
4.2 Loft Lip Wave
4.7 Loft WaveScape
5.8 Loft WaveScape
6.6 Loft O2
Boards:
Exocet Cross 94L
Exocet Usurf 76L
Не искам много, искам всичкo!
Инспектор Стрезов
Духовит
**
Публикации: 109

« Отговор #12 -: петък 20.01.2006 14:12 »

Sunny взе ми думите от устата. Smile
Точно щях да питам до колко м/с върви лифта на Витоша и има ли къде човек да стопли малко душичката?
lukcheto
Off Line
Публикации: 2224

« Отговор #13 -: събота 21.01.2006 02:45 »

Аз пък нещо съм контузена... Brrrr Бах на ски точно преди да замина за Чехия  ма нищо за отбелязване няма, освен че карахме на макс. Седмица по-късно яка болка под глезена, точно отстрани на стъпалото и едно пъфнало такова като оток... отстрани имам синина като дебела линия... Да се чудиш какво и от какво е пък това сега :O\ Май ще пропусна този уикенд :O\  :O\

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~Tabou Twister/90l~Mad March~
~Jo Jo is back home/67l~
~Gaastra Pure/5.2m2~пЮрЕТо~
~Vandal Enemy/4.5m2~дъ baNдiT~
~Naish Force/4m2
extremerider

« Отговор #14 -: неделя 22.01.2006 00:04 »

емммм и язе се разписах у контузиите:)ма нищо сериозно не ке да е!:)Една приятелка в неделя я свалихме от скока с вода в коляното и насинена брада...чудесна гледка беше...Захо,колежка ти е:)Трябва ти я пуснем за един тест:)Аз утре се качвам щот дадоха греблото пък и ми казаха,че имало 15ина см нов така че....мисля да си оставя следите...Захо....аз с теб мога да направя "компромис" и да вляза в пистата да поръчкаме малко на кант:)

~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 »   Най-горе
Печат
Отиди в: