петък 18.05.2012 23:14
Новини: Вече може да бъде закупено наше уиндсърф, кайт и уейкборд оборудване в Бургас, на цените от страницата ни. Магазин Синхрон е на ул.Транспортна №7, в близост до разклона за Слънчев бряг.
Страници: « 1 2 3 4   Най-долу
Печат
Автор Тема: Места за каране  (Прочетена 13363 пъти)
Eddie
Модератор
Публикации: 1062

« Отговор #45 -: вторник 14.12.2010 11:36 »

...затова си мислех за някое не толкова комерсиялно място. Срам не срам като чета Вие на какви места карате...
Ако прегледаш зимните теми ще установиш,че местата за които се пише са горе долу в следния ред:
1.Витоша
2.Боровец
3.Банско
и т.н.,или иначе казано от по-непопулярни,към по-популярни .
По мое скромно мнение,всяко място с подходящ сняг и наклон е добре дошло.Много хора мислят,че прогресът в ските зависи единствено от това,коя писта са успяли да пуснат,което си е чиста заблуда  :D

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
Becko
Полъх
*
Публикации: 7

« Отговор #46 -: вторник 14.12.2010 14:04 »

По мое скромно мнение,всяко място с подходящ сняг и наклон е добре дошло.

OK
Venelin
Pro :)
Публикации: 1076

« Отговор #47 -: вторник 14.12.2010 18:17 »

"Комерсиалните" места предлагат по-широк спектър от условия за каране - от съвсем леко полегати, идеално утъпкани писти с детски влекчета до черен "бетон" или пък необработени склонове с пудра и/или бабуни.

SuNRiSe, за  предпочитане е да се ориентираш към добре обработени, полегати писти като начало. По-евтините писти не са непременно по-лесни.

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride (planing straps; basic waterstarts)
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
ibajlo
Духовит
**
Публикации: 150

« Отговор #48 -: вторник 14.12.2010 23:25 »

Привет и от мен. 
за Узана знам една писта на която карах преди време и си е доста стръмна, като със сигурност не става за опресняване на детски спомени. Може да има други писти, но аз само тази знам.
За Бузлуджа има три писти. една от чинията по южният склон по нея не съм карал но си има и стръмни и полегати места. от северната страна има две действащи писти едната е стръмна и е за можещи да карат, докато другата и казват детската писта тъй като е полегата с малък наклон и достатъчно широка за да не си пречат хората. условията са за приятно изкарване повече, а да си откараш по-слаби

brrrrrrrrrrrrr
Ceco
Модератор
Публикации: 1421

« Отговор #49 -: сряда 15.12.2010 11:34 »

Голямата писта на Узана не е най-добрия вариант за начинаещи, а и ски-влека (паничка) е труден. На самата поляна обаче (малко по-нагоре по пътя), имаше две приятни писти (а може и три да бяха), много подходящи за учене. Влековете горе са "дръжки". Последно съм бил там преди 5-6 години, възможно е нещата да са се променили от тогава.

Boards: Exocet Cross 94 l; Mistral Flow 115 l; F 2 PG 130 l;
Sails: Loft LW 4.3; Loft LW 5.0; Loft LW 6.2; Ezzy Infinity 7.5;
Snowboard: Ride Concept TMS 161
SuNRiSe
Полъх
*
Публикации: 5

« Отговор #50 -: сряда 15.12.2010 19:29 »

Благодаря за менията, двете места за които Ви питах са ми най-близко и реших, че ще е добре да започна с тях. Но сега мисля вече за Банско или Боровец  Wink
Becko
Полъх
*
Публикации: 7

« Отговор #51 -: петък 24.12.2010 16:06 »

Ето малко още по темата, намерих го днес в dnes.bg:

http://www.dnes.bg/po%20patq/2010/12/24/slalom-iz-nepoznata-bylgariia.107000
SuNRiSe
Полъх
*
Публикации: 5

« Отговор #52 -: вторник 04.01.2011 20:36 »

Докато четеех из форума всичко ми се струваше много интересно, но когато усетих трапкана на пистата е наистина уникално. Оказа се за мен поне, че карането на ски е като карането на колело- не се забравя. Е не стигнах до черните и по-голямата част от червените писти, но пак то е едва първия ми опит от дете. Бях в Пампорово за 4 дни по Нова година времето беше хубаво, няма много сняг, но по пистите стига да се кара не липсваше и лед. Но пак много ми хареса и се нядявам скоро да повторя  Yes  Dance
Bamze
Отнесен от вихъра
Публикации: 495

« Отговор #53 -: сряда 05.01.2011 12:31 »

Докато четеех из форума всичко ми се струваше много интересно, но когато усетих трапкана на пистата е наистина уникално. Оказа се за мен поне, че карането на ски е като карането на колело- не се забравя. Е не стигнах до черните и по-голямата част от червените писти, но пак то е едва първия ми опит от дете. Бях в Пампорово за 4 дни по Нова година времето беше хубаво, няма много сняг, но по пистите стига да се кара не липсваше и лед. Но пак много ми хареса и се нядявам скоро да повторя  Yes  Dance
Не само повтори а потрети и не спирай Smile Снегът идва другата седмица след събота го дават за много сняг на всякъде из балкана Smile

Only God Can Judge Me!
TerryBle
Вятърничав
Публикации: 205

« Отговор #54 -: петък 14.01.2011 11:21 »

Снегът идва другата седмица...
Bamze, май му отложиха полета заради мъглите! Sad

Вятър работа...
Страници: « 1 2 3 4   Най-горе
Печат
Отиди в: